Idei együttműködéseink

Idén is támogatjuk községünk programjait.

  • Az önkormányzattal közösen pályáztunk a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Leader közösség pályázati forrásaira, a “Zöldhulladék-kezelési program Szentkirályszabadján” címmel . A Leader-Helyi identitást és közösségi együttműködést segítő fejlesztések támogatása pályázaton 6.634.515,-Ft támogatást nyertünk. A pályázat keretén belül kommunális traktort, fűnyíró kistraktort és lombgyűjtő adaptert tud községünk beszerezni, amelyek hozzásegítenek a zöldterületek karbantartásához.
    Terveink között szerepel a közösségi zöld hulladék gyűjtés, a zöldhulladék kezeléséhez kapcsolódó verseny szervezése a helyi diákoknak és együttműködő civil szervezetknek; Komposztálási alapelvek és a gyakorlatok átadása, a zöld hulladék felhasználásának egyéb módozatainak előmozdítása; Szemléletformálást elősegítő, a zöldhulladék-kezelést, a környezettudatosságot népszerűsítő előadások szervezése.
  • Támogatjuk a Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesületének törekvéseit az EFOP 1.2.9-17-2017-00118 “Nők harmóniában a családban és a munkahelyen” pályázathoz kapcsolódóan:
  • A Nőközpont információkat, szakmai képzéseket, munkaerőpiaci és egyéb – mentális és lelki/spirituális – segítő szolgáltatásokat biztosít a vállalt fejlesztési területen élő különféle hátterű (alacsony képzettségű, roma, szakmával nem rendelkező, pályakezdő, gyermekvállalás után visszatérni szándékozó, többgyermekes, egyedülálló, 40 év feletti és nyugdíj előtt álló) nők számára. Szakmai szolgáltatásaival segíti a munkaadók befogadó szemléletét és atipikus foglalkoztatási gyakorlatait, a nőket képessé teszi vállalkozás indítására, önfoglalkoztatásra,  munkáltatóvá válásra. Aktívan közreműködik a helyi közösség szervezésében, eseményeket, rendezvényeket szervez.
EFOP 1.2.9-17-2017-00118 “Nők harmóniában a családban és a munkahelyen”