MTD Pikniktakaró Pályázat – eredmény

KépkivágásAz MTD Hungária Kft. 20 éves születésnapja alkalmából kiírt Pikniktakaró pályázatán egyesületünk 19 másik egyesülettel közösen T 5300 A HW típusú fűnyírót nyert el. Az ünnepélyes oklevél átadásra augusztus 6. szombaton Nemesvámoson kerül sor.

A pályázat készítése közben kellemes perceket tölthettünk együtt, új ismeretségek köttettek és régiek mélyülhettek el. Különösen nagy öröm volt látni, hogy több generáció dolgozott együtt a pikniktakarón. Fontosnak tartjuk, hogy minél több ilyen alkalmat biztosíthassunk a barátaink, helyi lakosok és az érdeklődők részére.
Továbbra is jó kapcsolatot kívánunk ápolni az MTD dolgozóival és családjaikkal. A helyi lakosok gyermekeit várjuk a kézilabda csapatainkba. A dolgozók középiskolás gyermekei részére a közösségi szolgálat lehetőségét biztosítjuk. Továbbra is számítunk az MTD dolgozók csapataira a kosár bajnokságon és a foci kupán is, valamint ingyenes nagy rendezvényünkön a Sárkányok Napján a családok minden tagjának igyekszünk szórakoztató programokat biztosítani.