MTD Pikniktakaró Pályázat

Egyesületünk helyi lakosokkal együtt pályázik az MTD Pikniktakaró pályázatán melynek keretében 20 egyesület nyerhet egy-egy fűnyírót.

picnicblanketA cég a 20. születésnapja alkalmából szeretne másokkal is osztozni születésnapi örömeiben és szeretnék a társadalom iránti elkötelezettségüket növelni. Mint a hazai kerti szerszámok gyártásának egyik vezető szereplője, fontos számukra a kert, a fű, a szabadban eltöltött idő, a sport és az egyéb kikapcsolódás.  Szeretnék azokat az MTD Hungária Kft. határozatlan idejű szerződéssel rendelkező munkatársaival kapcsolatban álló szervezeteket támogatni, akik hasonlóképpen fontosnak tartják ezen értékeket.

Nagy örömünkre szolgálna a nyeremény fűnyíró, és szívesen együttműködnénk a későbbiek is a cégükkel.
Az elsődleges célunk a legnagyobb rendezvényünk, a Sárkányok Napja helyszínének karbantartása. A falu határában lévő közel 50.000 m2 legelőn minden évben több napon keresztül nyírjuk a füvet, hogy
a kulturált környezetet biztosíthassunk a rendezvényre érkező közel 1000 fő látogatónak és a sárkányeresztőknek. A korábbi években saját fűnyíróinkat koptattuk, nagy könnyebbséget jelentene egy új fűnyíró.
Az év többi szakaszában a helyi általános iskola melletti rekultivált területen szeretnénk használni a fűnyírót. A korábbi évek során közel 2.000 m2 területen kispályás focipálya, erdei tornapálya és játszótér került kialakításra
egyesületünk közreműködésében, a Norvég Civil Támogatási Alap pályázati forrásából. A területet az általános iskolások és falubeli lakosok rendszeresen használják pihenés és szórakozás céljából.
Több rendezvénynek is helyszínt biztosít, például családi nap és főzőverseny játékos vetélkedőkkel, valamint focikupa kerül ott lebonyolításra.
A támogatásról egyesületünk honlapján (www.szbke.hu) valamint Facebook oldalán is beszámolnánk,
valamint a szabadtéri rendezvényeink plakátján is feltüntetnénk az együttműködést és az MTD logóját mint támogató partnert.
Lehetőség szerint a rendezvények során a fűnyírót is kiállítanánk és bemutatnánk.
Továbbra is jó kapcsolatot kívánunk ápolni az MTD dolgozóival és családjaikkal. A helyi lakosok gyermekeit várjuk a kézilabda csapatainkba.
A dolgozók középiskolás gyermekei részére a közösségi szolgálat lehetőségét biztosítjuk. Továbbra is számítunk az MTD dolgozók csapataira a kosár bajnokságon és a foci kupán is,
valamint ingyenes nagy rendezvényünkön a Sárkányok Napján a családok minden tagjának igyekszünk szórakoztató programokat biztosítani.
Egyesületünk szívesen vállalna kézműves, illetve sárkányépítő foglalkozásokat az MTD által szervezett rendezvények keretében is.
P1030990